Powrót

09 listopada 2025

Warsztat pieczenia chleba na zakwasie

Za nami warsztat pieczenia chleba na zakwasie pod opieką Joli Dal. Zdobyłyśmy nie tylko nową wiedzę i umiejętności, ale także poczułyśmy jak ważna jest tradycja naszych przodków i jej utrwalanie i przekazywanie.

W oczekiwaniu na wyjęcie chleba z pieca byłyśmy na pięknym jesiennym spacerze opodal.

Dziękujemy Joli za Jej zaangażowanie. Mamy nadzieję, że na wiosnę znowu się spotkamy.

 

Inicjatywa pod nazwą "Bazarek produktów lokalnych" realizowana w ramach projektu „Podkarpackie Inicjatywy Lokalne” – Edycja 2025, dofinansowanego ze środków Rządowego Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich NOWEFIO na lata 2021-2030. Regionalnymi Operatorami Projektu są: „Fundacja Przestrzeń Lokalna”, Stowarzyszenie LGD „Partnerstwo dla Ziemi Niżańskiej”, Stowarzyszenie LGD „TRYGON- Rozwój i Innowacja.

Fundacja

Informacje

Fundacja
Naturalnie Lokalnie

KRS 0001 160 285

Wisłok Wielki 22a
38-543 Komańcza

A website created in the WebWave website builder.