Za nami warsztat pieczenia chleba na zakwasie pod opieką Joli Dal. Zdobyłyśmy nie tylko nową wiedzę i umiejętności, ale także poczułyśmy jak ważna jest tradycja naszych przodków i jej utrwalanie i przekazywanie.
W oczekiwaniu na wyjęcie chleba z pieca byłyśmy na pięknym jesiennym spacerze opodal.
Dziękujemy Joli za Jej zaangażowanie. Mamy nadzieję, że na wiosnę znowu się spotkamy.
Inicjatywa pod nazwą "Bazarek produktów lokalnych" realizowana w ramach projektu „Podkarpackie Inicjatywy Lokalne” – Edycja 2025, dofinansowanego ze środków Rządowego Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich NOWEFIO na lata 2021-2030. Regionalnymi Operatorami Projektu są: „Fundacja Przestrzeń Lokalna”, Stowarzyszenie LGD „Partnerstwo dla Ziemi Niżańskiej”, Stowarzyszenie LGD „TRYGON- Rozwój i Innowacja.
Fundacja
Informacje
KRS 0001 160 285
Wisłok Wielki 22a
38-543 Komańcza
A website created in the WebWave website builder.